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We suggest starting your bread making with this White Bread recipe. Follow steps previously outlined in this Instruct
Active dry yeast 2¼ tsp.Water (110°F/43°C) 2 cupsBread our 3½ cupsSugar 1 tbsp.In 4-qt. glass container,
Water (80°F/27°C) ¾ cup + 1 tbsp. 1 cup + 3 tbsp.1½ cupsApplesauce 1 tbsp. 2 tbsp.3 tbsp.Suga
Eggs, large; room temperature1 2 2plus enough water (80°F/27°C) to equal¾ cup + 2 tbsp. 1¼ cups 1½ c
Eggs, large; room temperature1 1plus enough water (80°F/27°C) to equal1 cup + 2
Eggs, large; room temperature1 1 2plus enough water (80°F/27°C) to equal¾ cup 1 cup + 1 tbsp. 1⅓
Eggs, large; room temperature1 1plus enough water (80°F/27°C) to equal1 cup + 2 tbsp. 1½ cupsOil 2 tbsp
Eggs, large; room temperature1 1 2plus enough water (80°F/27°C) to equal¾ cup + 1 tbsp. 1 cup
Water (80°F/27°C) ¾ cup + 2 tbsp. 1 cup + 2 tbsp. 1½ cupsOil 1 tbsp. 1½ tbsp. 2 tbsp.Sugar 1 tbsp. 1
This recipe requires a few quick preparation instructions.• Add cracked wheat to heatproof bowl. Pour in boiling
When using electrical appliances, basic safety precautions should always be followed including the following:q Read all instruct
For best results, choose LIGHT crust. Water (80°F/27°C) 1 cupOil 3 tbsp.Sugar 2 tbsp.Salt 1½ tsp.D
10. When your bread is nished baking, breadmaker will beep and “0:00” will appear in display window. Press and open lid. 11. Use o
Water (100º–115ºF/43º–46ºC)¾ cup + 2 tbsp. 1 cup + 2 tbsp. 11/3 cupsOil 1 tbsp.
Batter Breads™ Course will mix and bake a prepackaged cake mix or quick bread. Eggs, large, at roo
Eggs, large, at room temperature2Crushed pineapple, undrained1 cupButter, softened ¼ cupSugar ¾ cupS
Whole eggs, large, at room temperature2Egg whites, at room temperature2Sour milk1/3 cupBanana, mashed 1½ cupsOil
Eggs, large, at room temperature1 1 1Plus enough wat
Eggs, large, at room temp.1 1Plus enough water (80°F/27°C) to equal1 cup 11/3 cupsOil 2 tbsp.
Butter, melted ¾ cupBrown sugar ¾ cupPecan halves (optional) 1 cup1. Place on lightly oured surface, roll doug
Fold each rope in half and twist, starting at fold. Place on greased baking sheet and brush with 1/3 cup melted butter. Cover and let rise in a wa
A short power-supply cord is provided to reduce the risk resulting from becoming entangled in or tripping over a longer cord.
Water (80°F/27°C) ¾ cup 12/3 cupsOil 1 tbsp. 2 tbsp.Sugar 1 tbsp. 2 tbsp.Salt 1½ tsp. 2
Water (80°F/27°C) 1 cupOil1/3 cupSugar 2 tspSalt 1½ tsp.Bread our 3 cupsDry Italian seasoning 1 tsp.Active dry ye
Pasta Dough Course allows you versatility to prepare many types of dough for your baking enjoyment.
Water (80°F/27°C) ¾ cup + 2 tbsp. 1 cup + 1 tbsp.Oil 1 tbsp. 1½ tbsp.Salt 1 tsp. 1½ tsp.Semolina (pasta
Fresh or frozen (thawed) fruit3 cupsSugar5 cupsLemon3 tbsp.Select Jam Course13
Lorsqu’on utilise des appareils électriques, il faut toujours respecter certaines règles de sécurité fondamentales, notam
Cet appareil est doté d’un cordon d’alimentation court an de réduire les risques d’emmêlement et de chutes.Ne pas
• Retirer le matériau d'emballage et les autocollants de l'appareil.• Placer la machine à pain sur une surface sèche et
Cuit un pain en aussi peu que 59 minutes! Utilisé dans le cas des recettes qui contienne
908 g, dorée foncée pâle681 g, dorée foncée pâle454 g, dorée foncée pâle2:102:202:00
La farine de blé entier est faite à partir de grains de blé entiers décortiqués, qui renferment le son et le germe. Cette fari
• Dorure au lait : Pour une croûte plus tendre et plus luisante, badigeonner du lait ou de la crème sur la miche fraîchement cuite.• Dorure au suc
La fonction ne sera pas activée dans le cas des cycles suivants :• Pain à pâte battue (Batter BreadMC)• Conture• Pâte• Pâte à p
5. Appuyer sur le bouton () pour choisir la taille de la miche, puis sur le bouton () pour choisir la couleur de la croûte;
Levure sèche 10,4 gEau (110 °F/43 °C) 473 mlFarine paniable 794 gSucre 14 gDans un contenant en verre de 3,8 l, d
Eau (80 °F/27 °C) 193 ml 282 ml 355 mlCompote de pommes 15 ml 30 ml 45 mlSucre 21 g 4
Granules de pommes de terre instantanées57 g 76 g 113 gTêtes d’oignons verts, hachées15 ml 23 ml 30 mlFarine paniabl
Blanc d’œuf 1 1 1plus une quantité de babeurre de culture (80 °F/27 °C) sufsante pour équivaloir
Œufs de calibre gros, à la température ambiante1 1plus une quantité d’eau (80 °F/27 °C) sufsante pour
This product is for household use only.
Œufs de calibre gros, à la température ambiante1 1 2plus une quantité d’eau (80 °F/
Eau (80 °F/27 °C) 223 ml 252 ml 326 mlHuile 23 ml 30 ml 45 mlSucre 14 g 28 g 42 gSe
Eau (80 °F/27 °C) 178 ml 267 ml 356 mlHuile 15 ml 23 ml 30 mlSucre 28 g 42 g 57 gSel 5 g 7 g
Pour les pains à cuisson super rapide, nous suggérons de commencer par cette recette de pain blanc de luxe s
Babeurre (de 100 à 115 ºF/43 à 46 ºC)208 ml 297 ml 315 mlHuile 10 ml 15
MC)Le cycle Pain à pâte battue sert à mélanger et à cuire de la préparation pour gâteau préemballée ou de la pré
Œufs de calibre gros à la température ambiante2Ananas broyé et
Sucre 227 gSel 4 gCrème de tartre 7 gFarine tout-usage 454 gNoix hachées 170 gBicarbonate de soude 4 gLevure chimique 9 gSéle
Faire des boules et en mettre 2 de côté. Combiner les boules et mouler en minces carrés de 3 mm d’épaisseur. Découper d
Œufs de calibre gros, à la température ambiante1 1plus une quantité d’eau (80 °F/
Used for recipes that contain baking powder or baking soda, rather than yeast, to make bread or cake rise. Cake recipes m
Beurre fondu 178 mlCassonade 170 gPacanes en moitiés (facultatif)227 g2. Placer la pâte sur une surface l
Façonner ou diviser la pâte en 12 morceaux. Rouler chaque morceau en forme ovale, pincer les extrémités de chaque petit pa
Eau (80 °F/27 °C) 237 mlSucre 21 gSel 7 gFarine paniable 681 gLevure sèche active 9 gSélectionner le cycle Pâte 11
Ajouter 227 g de pepperoni tranché et 28 g de fromage Parmesan aux ingrédients de la pâte. Suivre la méthode de
Eau (80 °F/27 °C) 237 mlHuile 79 mlSucre 10 gSel 7 gFarine paniable 681 gÉpices à l’italienne séchées5 gLe
Le cycle Pâtes alimentaires vous permet de préparer de nombreux types de pâtes et d’ajouter de la varié
Eau (80 °F/27 °C) 223 ml 253 mlHuile 15 ml 23 mlSel 5 g 7 gSemoule de blé dur 227 g 340 gFarine tout-us
Fruits frais ou décongelés 710 mlSucre 1,2 lSélectionner le cycle Conture 13
Pourquoi la hauteur et la forme du pain change-t-elle d’une miche à l’autre?La hauteur et la taille du pain peuvent cha
All-purpose our is blend of rened hard and soft wheat ours ideally suited for making quick breads and cak
Pour communiquer avec les services d’entretien ou de réparation, ou pour adresser toute question relative au produit, composer le
2008/5-8-80E/SCopyright © 2008 Applica Consumer Products, Inc.Made in People’s Republic of China Printed in People’s Republic of ChinaFabriqué en R
For best results, place bread on wire rack and allow to cool for 15 – 30 minutes before slicing. Use electric knife or se
7. Press MENU to choose desired Course. The operation light will illuminate. Each time MENU is pressed, unit and display will move to next Course.
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